13 Aralık 2009 Pazar

Bayramları Yazıyoruz

 Aydınlar Ocağı, Kurban Bayramı Bayramlaşmasına katılanlar

Kocaeli Aydınlar Ocağı’nın yeni yazarlarından Dr. Ayşe Zeynep Turan, Aydınlar Ocağımızın gelenekselleşen Ramazan ve Kurban Bayramlaşmalarına iştirak etti, gözlemlerini de katılamayan gönül dostlarımız için yazdı.

Dr. Ayşe Zeynep TuranAyşe Zeynep, Söz Sırası Gençlerde programımızda, 24 Aralık 2004 tarihinde konuşmuştu. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Kartal Uygulama ve Araştırma Hastanesi Anestezi ve Yoğun Bakım Bölümünde Tıp Doktoru.

Ramazan Bayramlaşması’na iştirak edip, gözlemlerini de yazarak bizlerle paylaşmıştı. Kurban Bayramlaşması’na da iştirak etti ve yine gözlemlerini katılamayan gönül dostlarımız için yazdı.

Yazarımızın Ramazan bayramlaşması yazısını http://www.kocaeliaydinlarocagi.org.tr/Yazi.aspx?ID=1117 adresinden, Kurban bayramlaşması yazısını ise http://www.kocaeliaydinlarocagi.org.tr/Yazi.aspx?ID=1279 adresinden okuyabilirsiniz.

Dr. Ayşe Zeynep Turan, Ahsen Okyar, Dr. Fatma Emre Taşolar, Remzi Turan, Yüksel Özdemir

Yazarımıza meslek hayatında başarılar dileriz. Yeni yazılarını web sitemizde görmekten de ayrıca mutluluk duyacağız.

www.kocaeliaydinlarocagi.org.tr web sitemiz dünyanın bir çok ülkesinden ziyaret alıyor. Türkiyenin her şehrinden takip ediliyor. Sayıları 100’e yaklaşan yazarlarımız sayesinde duygu ve düşüncelerimizi paylaşıp günden güne gönül halkamızı genişletiyoruz.

Önümüzdeki etkinliklerden sonra daha fazla izlenim, daha fazla gözlem paylaşmak isteriz. Dikkatle takip ettiğiniz Aydınlar Ocağı faaliyetlerinden sonra bir kaç satır da olsa paylaşmanız, uzakta yaşadıkları için etkinliklere iştirak edemeyen dostlarımızı da mutlu edecektir.

Hiç yorum yok: