5 Nisan 2008 Cumartesi

Dr. Banu Gürer

BanuGurer Zaman zaman, Kocaeli Aydınlar Ocağı web sitesinde yazarların, sitede resmi yer alan yönetim, denetim ya da ilim istişare kurulu üyelerinin resimleri değişir.

Biz (i,ii), arayüzü değiştirmeye, farklılıklar getirmeye çalışırken, sitede resmi yer alanların da bu tür değişiklik talepleri bizim işimizi kolaylaştırır. Bu sayede arayüz değişikliğine onlar da katkıda bulunurlar.

 

Geçtiğimiz hafta Dr. Banu Gürer de resmini değiştirdi. Bu vesileyle hem kendisinden bahsetmiş olalım, hem de bu ayrıntıyı burada yazalım.

Dr. Banu Gürer, Ocağımızın yıllardır devam eden Söz Sırası Gençlerde konferanslarının ilk konuşmacısı. İzmitli. Öğrenimini bu kentte tamamladı. Marmara İlahiyat'ı bitirdi. Aynı üniversitede yüksek lisans yaptı. YL bitince yine aynı üniversitede doktoraya başladı. Bu sırada Bilgi Üniv.de Tarih bölümünde 2. üniversite olarak lisans eğitimine başladı. Geçtiğimiz yıl onu da tamamladı. Marmara'da doktorasını bitirdi. Şu anda Marmara İlahiyat'ta akademik çalışmalarına devam ediyor.

Bugün itibariyle Kocaeli Aydınlar Ocağı web sitesinde 22 tane yazısı yayınlanmış. Aynı yazılar Aydın Gözüyle Blog sitesinde de yer alıyor. Yazıları Kocaeli Gazetesinde de 15 günde 1 olmak üzere yayınlanıyor.

Yazıları ve yayınları, bir çok çalışmada kaynak gösteriliyor. Bir çok web sitesi (i, ii) yazılarından bir kısmını ya da tamamını yayınlıyor.

Kocaeli'de bir çok farklı ortamda konferanslar veriyor. Bazıları sitemizde de haber olarak yer aldı.

Bu arada arşivde bulunsun diye sitedeki eski resmini de buraya aldım.

banugurer

Ülkemizin genç ve dinamik aydınlarından olan Dr. Banu Gürer'e çalışmalarında başarılar dileriz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

canım banucum seni çok seviyor ve taktir ediyoruz. başarılarının devamını diler güzel yanaklarında öperim ablan semiha yavuz