7 Nisan 2008 Pazartesi

Çoktan unuturdum, ben seni çoktan. Ah bu şarkıların gözü kör olsun!

Ruhittin Sönmez, ocağımızın kuruluşundan bu yana kültürel ve ictimai katkılarıyla emek vermiş bir ağabeyimiz.

Web sitemiz yayına başladıktan sonra da yazılarıyla dünyanın 70'e yakın ülkesinde yaşayan, Türkiye'nin hemen hemen her ilinden sitemizi düzenli takip eden ziyaretçilerimize yazılarıyla yol gösteriyor. Duygu ve düşüncelerini bizimle paylaşıyor.

Kocaeli'de yerel bir gazetede de aynı yazılar Kocaeli halkına basılı medya yoluyla ulaştırılıyor.

Türkiye'nin gündemini takip edenler, biliyorum ki onun yazılarını iple çekerler, merak ederler. Onun bakış açısını, değerlendirmelerini okuyarak olaylara çok yönlü ve doğru bakmaya çalışırlar.

Çoğunlukla gündemdeki güncel konular hakkında yazsa da bazen fıkralar, duygu ağırlıklı yazılar da yazar.

Herkesin AKP'nin kapatılması ile ilgili bir şeyler yazıp çizdiği bir haftada ondan "Şarkılar Bizi Söyler" başlıklı duygu yoğunluklu yazıyı görenler şaşırmışlardır. "Ruhittin Bey, ülke gündemini artık umursamaz oldu, şarkı türkü yazmaya başladı" demeye başlayanlar olmuştur.

 

Bugün 62. yazısını web sitemize ekledik ama arşivde yayınlanmayı bekleyen 14 - 15 tane yazı olduğundan aslında geçen haftaki yazısını yayınlıyoruz. bu haftaki yazısı, "Kapatma Davasına Dış Desteğin Maliyeti" başlıklı güzel bir yazı. Elimize ulaştı ama, maalesef bugün sitede yayınlayamadık. Önümüzdeki bir kaç gün içerisinde yayınlanmış olacak.

KAO İzlenimleri Blogunu takip edenlere özel bir uygulama ile yayınlanmadan önce Ruhittin Bey'in yeni yazısını burada paylaşıyorum.

Şu linke tıklayarak yazıyı bilgisayarınıza indirebilir ya da okuyabilirsiniz.

Herkese iyi haftalar dileriz.

Hiç yorum yok: